01. Zen Mechanics - Disco Pixie (Nano Records) 02. Tristan - If only (Twisted Records) 03. Logic Bomb - Insanity Instantly (Solstice Music) 04. AMD - Crash (Nano Records) 05. Digital Number - Disco Side (Ultra Groove Records)
Ez legyen a május!!:-) Next Release: VA-Bass Junkiez (psybertribe rec) VA-On The Right Path (psylife rec.) VA-Dropland (kagdila rec.) VA-Phoenix Rising (trishula rec.) Bionic Boys coming soon!!
hát az áprilisi top 10-edet vagy top 5-ötödet azt májusban tudod megmondani mert április elején nem fogod még vágni valószínűleg hogy mik fognak bejönni áprilisban ... szóval sztem csináljuk úgy hogy május végén is csinálunk egy topik-ot és abban leírjuk hogy májusban mik tetszettek ... értem?
hát az áprilisi top 10-edet vagy top 5-ötödet azt májusban tudod megmondani mert április elején nem fogod még vágni valószínűleg hogy mik fognak bejönni áprilisban ... szóval sztem csináljuk úgy hogy május végén is csinálunk egy topik-ot és abban leírjuk hogy májusban mik tetszettek ... értem?
érteem
"Sometimes in the dead of the night i mesmerize my soul Sights and visions prophecies and horror they all come in one"